Resellers & Integrators

The Sourcing Company

The Sourcing Company is een Microsoft cloudstanding partner en IT-partner voor diverse advocatenkantoren.

Onze Magistra-oplossing is een gehoste, volledig aan de wensen van de klant aan te passen softwareoplossing die gericht is op de juridische sector, en die inclusief Contentworker Document Management, LegalSense Time & Billing en het volledige aanbod van Microsoft 365 wordt geleverd.

Aumatics Logo

Aumatics is een ICT dienstverlener die zich toelegt op cloud diensten, managed services, IT-ontwerp en advies. Aumatics is Microsoft Gold Partner op het gebied van onder andere hosting en biedt highly secure Contentworker hosting met failover en load balancing scenario’s vanuit haar eigen datacenters.

2toLead

2toLead is een consulting-bedrijf uit Noord-Amerika met de meest vertrouwde technologieadviseurs uit de sector, die hun klanten proactief bijstaan om ze te helpen rendement te halen (of te optimaliseren) uit nieuwe of veranderende technologieën.

Matrix Logic

Matrix Logic Corporation is een in de VS gevestigde integrator van Enterprise Content Management (ECM)-oplossingen voor de advocatuur, juridische afdelingen in bedrijven, overheidsinstanties en particuliere ondernemingen. Wij bieden training, ontwikkeling op maat, implementatie, consulting en support aan meer dan 500 cliënten in de VS en daarbuiten.

EIM

EIM International is een toonaangevend aanbieder van Enterprise Information Management en content-management-oplossingen, inclusief documentenbeheer, archiefbeheer en e-mailbeheer.

Technologiepartners

DocsCorp

DocsCorp voorziet omgevingen waar met documenten wordt gewerkt en waar gebruik wordt gemaakt van enterprise-content-management-systemen van geïntegreerde, gebruiksvriendelijke software en diensten met betrekking tot het verwerken, herzien, hanteren en publiceren van documenten binnen en buiten de omgeving om de zakelijke efficiëntie te verhogen en de waarde van de bestaande technologie-investering te laten toenemen. DocsCorp opereert in alle landen ter wereld met klanten in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en het Pacifisch gebied. Meer dan 3500 organisaties vertrouwen dagelijks op de software van DocsCorp.

dotoffice

DotOffice bestaat uit een hecht en enthousiast team van gedreven professionals. We hebben jarenlange ervaring in het doen wat we het leukst vinden: Microsoft Office personaliseren voor onze klanten. Hoewel we een relatief jong bedrijf zijn, hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend in allerhande sectoren: het bankwezen, de advocatuur, dienstverlening, overheid en zorg.

legalsense

Legalsense is de softwareoplossing voor ieder modern advocatenkantoor. Het basispakket beschikt over alle functies voor zaakbeheer, uren schrijven, bijhouden van uitgaven en facturering, kortom alles wat een klein tot middelgroot advocatenkantoor nodig heeft om van start te gaan.