Contentworker Suite

Contentworker is een applicatiepakket voor Microsoft SharePoint dat meer functionaliteit en productiviteits-tools biedt voor omgevingen waar veel met documenten en e-mail wordt gewerkt. Contentworker Suite verhoogt de bruikbaarheid, toepassing en compliance van SharePoint.

Contentworker Suite omvat oplossingen voor document-, contract-, e-mail- en kennismanagement die afzonderlijk of samen kunnen worden gebruikt. Contentworker is makkelijk in te zetten, te updaten en te beheren, en de SharePoint-structuur biedt een veilige, schaalbare oplossing die voldoet aan de eisen voor informatiebeheer. Contentworker is verkrijgbaar voor zowel SharePoint 2013 als SharePoint 2016.

Doe mee aan een webinarProduct informatie
Staffan Hugemark

Formpipe – Wie zijn wij

Formpipe ontwikkelt en levert Enterprise Content Management (ECM)-oplossingen waarmee organisaties de waarde van hun huidige ECM-investering kunnen vergroten door softwaregebruik en acceptatie bij de gebruiker te promoten.

Formpipe is in 1995 opgericht en beschikt over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van ECM. Honderden klanten van over de hele wereld vertrouwen op onze ECM-oplossingen om cruciale bedrijfsbehoeften aan te pakken zoals informatiemanagement, bedrijfscontinuïteit, compliance en risicobeheersing.