Contentworker Suite

Contentworker is een applicatiepakket voor Microsoft SharePoint dat meer functionaliteit en productiviteits-tools biedt voor omgevingen waar veel met documenten en e-mail wordt gewerkt. Contentworker Suite verhoogt de bruikbaarheid, toepassing en compliance van SharePoint.

Contentworker Suite omvat oplossingen voor document-, contract-, e-mail- en kennismanagement die afzonderlijk of samen kunnen worden gebruikt. Contentworker is makkelijk in te zetten, te updaten en te beheren, en de SharePoint-structuur biedt een veilige, schaalbare oplossing die voldoet aan de eisen voor informatiebeheer. Contentworker is verkrijgbaar voor zowel SharePoint 2010 als SharePoint 2013.

Doe mee aan een webinar

Wat klanten zeggen

  • Met Contentworker hebben we eindelijk een SharePoint DMS en een partner gevonden die zowel aansluit op onze behoeften als op onze visie hoe de toekomst van de juridische sector eruit moet zien.

    Olaf van Haperen
    Kneppelhout & Korthals
Staffan Hugemark

Formpipe Intelligo – Wie zijn wij

Formpipe Intelligo ontwikkelt en levert Enterprise Content Management (ECM)-oplossingen waarmee organisaties de waarde van hun huidige ECM-investering kunnen vergroten door softwaregebruik en acceptatie bij de gebruiker te promoten.

Formpipe Intelligo is in 1995 opgericht en beschikt over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van ECM. Honderden klanten van over de hele wereld vertrouwen op onze ECM-oplossingen om cruciale bedrijfsbehoeften aan te pakken zoals informatiemanagement, bedrijfscontinuïteit, compliance en risicobeheersing.

Gevestigd in Zweden, maakt Formpipe Intelligo AB onderdeel uit van Formpipe Software AB (publ).